Home » , » Cara daftar jadi uber driver di Malaysia

Cara daftar jadi uber driver di Malaysia

Cara daftar jadi driver uber di Malaysia. Menjadi driver uber adaah salah satu langkah yang bijak jika anda tidak mempunyai pekerjaan ataupun kerja sekarang berpendapatan kurang dari dua ribu sebulan. Sebagai driver uber, and aboleh menjana pendapatan sehingga rm1000/week dan rm4000/month. Banyak jugak tu kan jika anda tidak mempunyai pelajaran yang tinggi untuk menjawat jawatan tinggi.

Cara daftar jadi pemandu uber di Malaysia

Sebagai driver uber, apa kerja anda hanya pergi mengambil penumpang uber yang menggunakan uber service  dan menghantar ke lokasi yang diorang nak pergi, mudah je kan. Mungkin ada sedikit masalah GPS untuk cari lokasi tetapi itu hanyalah masalah kecil berbanding dengan suasana kerja di kilang dan opis.

Cara daftar jadi uber driver di Malaysia yang mudah boleh memberikan motivasi kepada anda untuk mencuba menjadi pemandu uber / uber driver. Anda boleh cuba daftar uber driver di Malaysia di sini.


Jika anda malas nak daftar, anda boleh daftar sebagai pemandu uber dengan klik link di bawah di mana anda akan di sambung ke whatsapp saya:


Uber driver juga boleh dibuat secara part time sahaja jika anda mempunyai pekerjaan tetap. Tetapi harus diingat, bukan semuanya best tentang uber driver. Uber driver terpaksa menghabiskan masa di luar rumah untuk mencari rezeki sekeluarga.

Jadi, nak daftar jadi uber driver tidaklah sukar dan saya sedia membantu anda untuk menjadi uber driver di Malaysia. Anda juga patut baca uber vs grab.




Terima kasih kerana membaca Cara daftar jadi uber driver di Malaysia. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:



0 Komen:

Post a Comment