Home » , » Daftar sebagai pemandu uber online percuma

Daftar sebagai pemandu uber online percuma

Daftar sebagai pemandu uber online percuma di Malaysia. Untuk menjadi pemandu uber, senang sahaja sebab pendaftaran adalah secara online dan percuma. Tak perlu bimbang anda akan di kenakan bayaran dan tiada kos tersembunyi. Uber mendapat income apabila driver uber mengambil rider di mana uber akan ambil 25% dari setiap tambang yang di kenakan. Anda kena baca apa itu uber service untuk tahu lebih lanjut.

uber driver registration


Daftar sebagai pemandu uber sangat mudah dan senang sahaja untuk diluluskan dengan syarat dokumen yang anda berikan adalah lengkap. Pendaftaran pemandu uber online boleh di lakukan melalui link yang saya berikan.

Klik je link uber tersebut dan anda ikuti langkah demo langkah yang diperlukan. Yang penting anda telah sediakan gambar dokumen iaitu ic, lesen, cover note insuran dan gambar muka anda ( selfie ). Itu sahaja dokumen yang di perlukan untuk mendaftar sebagai pemandu uber. Selain itu anda kena ada email di mana email ini nanti akan di gunakan untuk login ke uber driver app yang akan doawnload nanti.

Daftar sebagai pemandu uber online percuma


Bagaimana? dah cuba daftar sebagai pemandu uber atau uber driver. Sementara pendaftaran uber driver masih mudah, anda boleh terus daftar. Tak jalan pun tak apa, stanby dulu akaun uber driver tuh. Lain kali boleh guna setelah anda memerlukan.

Sebagai pemandu uber, anda boleh online dan offline ikut masa anda sendiri. Anda boleh buat part time atau full time sebagai pemandu uber. Takde masalah itu dan ramai driver yang buat macam tuh. Oh ya, anda boleh jadi pemandu uber walaupun anda juga ialah pemandu grab. Tidak menyalahi peraturan uber.

Menjadi uber driver ni menjadi salah satu pilihan kini kerana dalam tempoh setengah jam, anda sudah boleh mulakan kerja anda dan menerima bayaran setiap hari mengikut kerajinan anda. Sebagai pemandu uber ni, siapa rajin dia akan dapat lebih. Kecerdikan masa belajar tiada kaitan untuk anda mendapat income lebih sebagai pemandu uber.

Jadi, saya galakkan anda sertai uber driver seperti ramai eksekutif lain yang nampak pelung untuk mendaftar jadi pemandu uber / driver uber yang sah.


Terima kasih kerana membaca Daftar sebagai pemandu uber online percuma. Jika berguna, tolong kongsikan di media sosial.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan:



0 Komen:

Post a Comment